HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Baba hani gitmeyecektin

Düzenleyen: /
Baba hani gitmeyecektin
Pkk, Şehit, Haber

GÜNDEM Haberleri

Van’da eve düzenlenen baskında şehit düşen Önder Ertaş’ın cenaze töreninde Erva’nın sözleri herkesi ağlattı.

Van’da teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Özel Harekât Polisi Önder Ertaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit Önder Ertaş, 2 çocuk babasıydı. 4 yaşındaki oğlu Yekta’nın babasının tabutuna bakışı ve 8 yaşındaki kızı Erva’nın babasının tabutuna sarılarak, “Baba hani gitmeyecektin” sözleri yürekleri dağladı. Eyüp Sultan’da düzenlenen cenaze töreninin ardından şehit Ertaş Edirnekapı Polis Şehitliği’nde ebediyete uğurlandı.
ŞEHİDE KÜRTÇE AĞIT
Diyarbakır’ın merkez Sur İlçesi’nde teröristlerce şehit edilen Özel Harekât polisi Buhari Ağçelik’in cenazesi memleketi Malatya’da defnedildi. Şehidin cenaze merasiminde anne Aynur Ağçelik, eşi Özlem Ağçelik ve kardeşi Nasuhi Ağçelik fenalık geçirdi. Çok sayıda yakınının helallik için geldiği sırada kalabalıktan Kürtçe ağıtlar yakılırken, bir taraftan da tekbir getirildi. Şehidin naaşı Malatya şehir mezarlığındaki şehitlikte toprağa verilmek üzere götürüldüğü sırada, eşi Özlem Ağçelik’in cenaze arabasının arkasından, “Sevgilim, hayatım, her şeyim. Oraya geleceğim beni bekle olur mu?’’ sözleri törene katılan herkesi duygulandırdı. Öte yandan aynı ilçede şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Kıldış’ın Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin 4 aylık hamile eşi Tuğba Kıldış eşinin naaşını arkasında gözyaşlarını tutamayarak yürüdü. Ulu Cami’de kılınan cenaze namazına, Hatay Valisi Ercan Topaca, milletvekilleri, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...