Devlet Bahçeli kalp ameliyatı geçirdi

Düzenleyen:
Devlet Bahçeli kalp ameliyatı geçirdi

GÜNDEM Haberleri

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bir kalp ameliyatı geçirdiği öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaeli'de özel bir hastanede kalp ameliyatı oldu. Ameliyatı sorunsuz ve başarılı geçen Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 MHP lideri Devlet Bahçeli, 2004 yılında da Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nde kalp ameliyatı olmuş, tıkalı 4 damarına müdahalede bulunulmuştu.

MHP'DEN AÇIKLAMA GELDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin rutin sağlık kontrolleri çerçevesinde özel bir klinikte kontrol anjiyosu yaptırdığını açıkladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili E. Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, rutin sağlık kontrolleri çerçevesinde özel bir klinikte kontrol anjiyosu yaptırmıştır. Daha önceden planlanan bu tedavi süreci başarıyla tamamlanmıştır. Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu iyi olup, istirahat halindedir. Medyada yer alan spekülasyona dayalı haberlerin gerçekle bağı olmayıp, bu tip haberlerin dikkate alınmaması önemle rica olunur" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...