Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak Valisi konuştu: Silopi temizlendi, Cizre de temizlenecek!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şırnak Valisi konuştu: Silopi temizlendi, Cizre de temizlenecek!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şırnak Valisi Ali İhsan Su Silopi’nin temizlendiğini, Cizre ilçesinin de teröristlerden temizleneceğini söyledi.

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, beraberindeki Vali Yardımcısı Ali Arıkan ve Emniyet Müdürü Celal Sel ile birlikte Silopi ilçesine gelerek, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Vali Su ve beraberindekilere Kaymakam Savaş Konak da eşlik etti. Burada vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Su, ilçenin tamamının teröristlerden temizlendiğini, hendek ve barikatlar ile tuzaklı bombaların imha edildiğini vurguladı. Teröristlerin vatandaşların evlerinin duvarlarını yıktığını, evlere ve bahçelere patlayıcı yerleştirdiğini anlatan Su, vatandaşlara dikkatli olmaları uyarısında bulundu. Vatandaşların evlerinin içerisinde buzdolabı ya da diğer dolaplarda kablo görmeleri durumunda hemen polisi aramalarını isteyen Vali Su, şunları kaydetti:

“Evde bulunan tüp ve düdüklü tencerelerin bile içine bomba yerleştirmişler. Milletimize tuzak kuran, hendek kazan, barikat kuran, bombayı döşeyen herkesin karşısındayız ve gereken cevabı da vereceğiz. Burayı temizledik, Cizre’de temizlenecek. Bunların hepsi düzelecek. Bunların dini, imanı ve vicdanı yok. Cizre’miz, Silopi’miz, Şırnak’ımız güzel olacak. Hükümetimiz bu konuya ciddi bir şekilde eğiliyor.”

İlçede yasağın 05.00 ile 18.00 saatleri arasında kaldırıldığını anlatan Vali Su, “Amacımız vatandaş ticaretine devam etsin. Şuan 18.00’den sonra devam ettiriyoruz. Güvenliği tam olarak oturtuncaya kadar böyle devam edecek. Sizler de memnunsunuz bundan” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...