Başçavuş’un ölüm tarifesi

Düzenleyen:
Başçavuş’un ölüm tarifesi

GÜNDEM Haberleri

İzmir’in Seferihisar ilçesinde, Avrupa’ya yasa dışı göç organize etmek ve göçmenlerin geçişine izin vermek için rüşvet almakla suçlanan karakol komutanı Kıdemli Başçavuş R.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Doğanbey Karakol Komutanı R.A.’nın insan ticareti yapmaktan sabıkası bulunan ve aranan çete lideri Ç.Ö. ile defalarca görüşüp yemek yediğini tespit eden İzmir İl Jandarma Alay Komutanlığı’na bağlı ekipler, perşembe günü düzenlediği operasyonla R.A. ve Ç.Ö. ile birlikte 9 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınıp sorgulanan insan kaçakçıları, denetimleri aşmak için R.A.’ya göçmen başı ya 100 dolar ya da grup başına 3 bin dolar verdiklerini söylediler. R.A. ise ifadesinde suçlamaları reddetti. Sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan “rüşvet almak ve görevi kötüye kullanmakla” suçlanan R.A. ile birlikte 6 kişi tutuklandı.  Atakan Şen İZMİR İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...