Cumhurbaşkanlığı'nda özel davet

Cumhurbaşkanlığı'nda özel davet

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kadınlara özel bir resepsiyon verecek.

Erdoğan, resepsiyona, aralarında temizlik görevlisi, polis, şehit annesi, şehit eşi, vali, rektör ve köy korucularının da yer aldığı yaklaşık 250 kadını davet etti. Davetliler arasında 2 kadın vali, 7 kadın muhtar, Van, Tunceli ve Bitlis'te görev yapan 3 kadın köy korucusu, 12 kadın rektör, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında görev yapan kadın il müdürleri ile doktorların da aralarında bulunduğu çeşitli meslek gruplarından kadınlar yer aldı.
Ülkelerindeki savaş nedeniyle Türkiye'ye gelen beş Suriyeli kadının da katılacağı resepsiyonda, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bünyesinde görev yapan polis, garson ve temizlik görevlileri de davetliler arasında bulunuyor. Resepsiyonun davetlileri arasında Türkiye'nin farklı şehirlerinden, başarıları ve yaşam hikayeleriyle ülke gündeminde yer edinmiş kadınlar da yer alıyor. Külliye'nin özel davetlileri arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt gezileri sırasında tanıştığı nineler de yer alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...