Mardin'de 614 kilo patlayıcı ele geçirildi!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Mardin'de 614 kilo patlayıcı ele geçirildi!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Mardin'in Derik İlçesi'nde 19-20 Mart tarihlerinde, Kale ve Küçükpınar mahallelerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, 2 ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda, 24 bidon içerisinde toplam 614 kilo patlayıcı madde ele geçirildi.

Derik İlçesi'ndeki Kale ve Küçükpınar mahallelerinde güvenlik güçlerinin 19- 20 Mart tarihlerinde düzenlediği eş zamanlı operasyonlarla ilgili Mardin Valiliği'nce bugün yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu bilgiler verildi:
"İlimiz Derik İlçesinde güvenlik güçlerimizce 19-20 Mart 2016 tarihlerinde Kale ve Küçükpınar mahallelerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, 2 farklı ikamet ve bu ikametlerin müştemilatlarında yapılan aramalarda toplamda 24 farklı bidonda; patlamaya hazır uzaktan kumanda düzenekli 614 kilogram Anfo Patlayıcı Madde (Mazot Emdirilmiş Amonyum Nitrat), 2 adet piknik tüpü, bomba düzeneği için kullanılan kablolar ve sağlık malzemeleri ele geçirilmiştir. Devletimiz halkımızın huzurunu kaçırmaya yönelik eylemlerde bulunan Bölücü terör örgütü ile milli birlik ve beraberliğimiz ile egemenlik ve bağımsızlığımıza yönelen her türlü tehdit ve tehlikeye karşı azim ve kararlılıkla mücadelesine devam edecektir."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...