'Ülkemiz kardeş Pakistan'a desteğini devam ettirecektir'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Ülkemiz kardeş Pakistan'a desteğini devam ettirecektir'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Davutoğlu, Pakistan'daki terör saldırısını lanetleyerek, "Terörizmle mücadelede ülkemiz, kardeş Pakistan'a destek ve dayanışmasını kararlı şekilde devam ettirecektir" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Pakistan'ın Lahor şehrinde bir lunaparkta düzenlenen terör saldırısını lanetleyerek, "Terörizmle mücadelede ülkemiz, kardeş Pakistan'a destek ve dayanışmasını kararlı şekilde devam ettirecektir" değerlendirmesinde bulundu.

Başbakanlık kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, Davutoğlu, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ve Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif'e gönderdiği mesajda taziyelerini iletti.

Lahor'da düzenlenen bombalı terör saldırısını lanetleyen Davutoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Saldırıda hayatını kaybeden Pakistanlı kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifa, tüm Pakistan halkına taziye dileklerimi iletirim. Terörizmle mücadelede ülkemiz, kardeş Pakistan'a destek ve dayanışmasını kararlı şekilde devam ettirecektir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...