Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak’ta çember giderek daralıyor

Düzenleyen:
Şırnak’ta çember giderek daralıyor

GÜNDEM Haberleri

Şırnak’ta PKK’lı teröristlerin yakalanması için güvenlik güçlerinin operasyonu Yeşilyurt, Dicle, Cumhuriyet, İsmetpaşa, Bahçelievler ve Yeni mahallerinde devam ediyor.

Şırnak’ta PKK’lı teröristlerin yakalanması için güvenlik güçlerinin operasyonu Yeşilyurt, Dicle, Cumhuriyet, İsmetpaşa, Bahçelievler ve Yeni mahallerinde devam ediyor. Teröristlerle sıcak temas sürerken, güvenlik güçleri Dicle ve Bahçelievler mahallelerinde kontrolü büyük ölçüde sağladı. Operasyonun yaklaşık üçte birlik bölümünü tamamlayan güvenlik güçleri, çember içine aldıkları teröristlere “teslim ol” çağrısında bulunuyor. Güvenlik kaynakları teröristlerin panik içinde olduklarını, sıkıştıkları alanlardan zaman zaman kaçma girişimlerinde bulunduklarını, ancak operasyon ekiplerinin müdahaleleri çemberin içlerine doğru ilerlediklerini kaydediyor. Kaçarken boşalttıkları evleri yakan teröristler, güvenlik güçlerinin ilerleyişini yavaşlatmak için el yapımı patlayıcıları infilak ettiriyor. Bölgede şu ana kadar süren operasyonda, 120 terörist etkisiz hale getirildi, bin 179 evde arama tarama çalışması yapıldı, 264 el yapımı patlayıcı imha edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...