Aslanlar gibi gidiyor

Düzenleyen:
Aslanlar gibi gidiyor

GÜNDEM Haberleri

Adını taşıdığı şehit amcasının yanına defnedilen İdris Bolat’ın babası, “Oğlum aslanlar gibi geldi, aslanlar gibi gidiyor” diyerek gözyaşı döktü.

Terör örgütü PKK’nın hain saldırılarında şehadet şerbetini içen emniyet görevlileri dün ebediyete uğurlandı. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde şehit düşen özel harekat polisi İdris Bolat dün Amasya’da defnedildi. Cenazede güçlükle ayakta duran şehidin babası Osman Bolat, “Oğlum aslanlar gibi geldi, aslanlar gibi gidiyor” dedi. Şehit İdris Bolat’ın cenazesi, Diyarbakır’da 1991 yılında şehit düşen ve adını aldığı amcasının mezarının yanında defnedildi. 
2 AYLIK ÇOCUĞU VARDI
Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde polis servis aracının geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan 7 polis memurundan 4’ü Ankara’da Kocatepe Camii’nden son yolculuklarına uğurlandı. Şehit polislerden 27 yaşındaki İlyas Kaygusuz, Bursa Osmangazi’de polis şehitliğinde toprağa verildi. Kaygusuz, ardında bir tanesi 2 aylık diğeri ise 2 yaşında olan 2 evlat bıraktı. 4 çocuğa sahip 48 yaşındaki şehit polis memuru Necdet Alıcı’nın da gırtlak kanseri olan babasına bakmak için emekliliğini istediği fakat kabul edilmediği öğrenildi. Alıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde koruma polisi olarak görev yapmıştı. Şehit polislerden Mustafa Karakaya ise baba ocağı Erzurum’un İspir İlçesi’nde yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Daha bir yıllık evli olan şehit polisin eşi Yasemin Karakaya, tabuta sarılarak “Kalk Mustafa kalk” diyerek feryat etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...