Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CFSA'dan Emine Erdoğan'a plaket

Düzenleyen: / Kaynak: AA
CFSA'dan Emine Erdoğan'a plaket

GÜNDEM Haberleri  / AA

Washington'daki Çocuk ve Aile Hizmetleri Ajansı, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği ve çalışanlarının çocuklara sağladığı katkı nedeniyle Emine Erdoğan’ın şahsında Türkiye'ye teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, Washington'daki Çocuk ve Aile Hizmetleri Ajansınca (CFSA) plaket verildi.

Washington Belediyesine bağlı olarak faaliyet gösteren ajans, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği rezidansında gerçekleştirilen törende, Türkiye'nin katkılarından dolayı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD seyahatine refakat eden Emine Erdoğan’a teşekkür plaketi takdim etti. İhtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarına yardımda bulunulmasından sorumlu bir kamu kuruluşu olan CFSA, Türkiye Washington Büyükelçiliği ve çalışanlarının çocuklara sağladığı katkı nedeniyle Emine Erdoğan’ın şahsında Türkiye'ye teşekkür etti.

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın eşi Sinem Kılıç'ın ev sahipliğindeki törene, CFSA yetkililerinin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı ile davetliler katıldı.

Öte yandan, Emine Erdoğan Washington'da Smithsonian Enstitüsü'ne bağlı müze kompleksindeki Arthur M. Sackler Gallery'de "Afganistan" temalı sergiyi de ziyaret etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...