DAEŞ hedefleri obüslerle vurulmaya devam ediyor

Düzenleyen:
DAEŞ hedefleri obüslerle vurulmaya devam ediyor

GÜNDEM Haberleri

Kilis sınırında konuşlu topçu birlikleri, Suriye köylerinde bulunan DAEŞ mevzilerini obüslerle vurmaya bugün de devam etti.

KİLİS sınırında konuşlu topçu birlikleri, Türkiye sınırına yakın noktalardaki Suriye köylerinde bulunan DAEŞ mevzilerini obüslerle vurmaya bugün de devam etti. Kilis'in Kemaliye Köyü'nün karşısındaki Suriye’nin Azez kentine bağlı Dabij, Mırgel, Çekke, Kızıl, Karaköprü köylerini denetiminde bulunduran terör örgütü IŞİD'e ait mevziler, dün olduğu gibi bugün de fırtına obüsleriyle ateş altına aldı. Sınır hattının çeşitli noktalarında konuşlu fırtına obüsleri, sabah saatlerinden itibaren aralıklarla DAEŞ hedeflerine atışlar yaptı. Obüslerin atışları Kilis'ten duyulurken, hedef alınan DAEŞ mevzilerinden yükselen dumanlar da sınır hattından görüldü. Hareketliliğin yaşandığı sınırda güvenlik önlemleri de üst seviyede tutuluyor.
DAEŞ hedefleri obüslerle vurulmaya devam ediyor


ÖSO, HEM DAEŞ HEM PYD İLE ÇATIŞIYOR 
Suriye’nin Azez ilçesi ile kırsalında Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), hem DAEŞ hem de PYD ile çatışıyor. 
Bugün sabah saatlerinden ÖSO ile Azez ilçesine bağlı Cekke, Dabij, Mırgel, İzzetiye ve Nahsaniye köylerindeki DAEŞ militanları arasında aralıklarla çatışmalar sürüyor. Azez-Afrın arasındaki karayolunda ise ÖSO ile PYD arasında sabah saatlerinde çatışma çıktı. Çatışma ve patlama sesleriyle yükselen dumanlar Kilis’in sınır köylerinden görülüyor. Çatışmalar aralıklarla sürüyor. DAEŞ militanları da sınırda çıplak gözle görülüyor. Türk bayraklı tanklar ve zırhlı araçlar ise, sınır hattında devriye geziyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...