Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehitler mahallesi

Düzenleyen:
Şehitler mahallesi

GÜNDEM Haberleri

3 günde 3 şehit ateşinin düştüğü, Kayseri’nin Esenyurt Mahallesi’nde, kahramanlardan ikisinin evi karşı karşıya duruyor.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinin Esenyurt Mahallesi peşe peşe kaybettiği kahramanları için gözyaşı döküyor. Mahalle, 3 günde gerçekleştirilen terör operasyonlarında birer gün arayla 3 şehit verdi. Özel harekatçı şehit komiser yardımcısı Mustafa Sezgin, jandarma uzman çavuş Mehmet Polat’ın ardından, önceki gün de piyade kurmay binbaşı Turgay Çelik şehit oldu. Şehitlerin ikisinin evleri Erman Sokak’ta, diğer şehidin evi de Alan Sokak’ta  karşı karşıya bulunuyor.  
Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde terör örgütü PKK’ya yönelik sürdürülen operasyonda şehit olan komiser yardımcısı 40 yaşındaki Mustafa Sezgin, cenaze namazı kılındıktan sonra Tomarza İlçesi’nde 10 yıl önce kaybettiği babasının mezarının yanına pazar günü defnedilmişti. Nusaybin’de PKK’lı teröristlerce şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Polat da pazartesi günü gözyaşları arasında Garnizon şehitliğinde toprağa verildi. Son olarak Nusaybin’de önceki gün çıkan çatışmada şehit düşen aslen Sivaslı olan  Piyade Kurmay Binbaşı Turgay Çelik’in babası Mustafa Çelik İstanbul Eyüp semtinde, eşi 3 çocuk annesi Hayriye Çelik’in baba evinin de, enteresan bir tesadüf eseri Kayseri’nin Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesi Erman Sokak’ta 16 numarada olduğu ortaya çıktı.
Melikgazi İlçesi Esenyurt Mahallesi Muhtarı Ahmet Serpil, “Şehit komiser yardımcımız ile binbaşımızın evleri aynı sokakta karşı karşıya bulunuyor. Diğer şehidimizin ailesi ile bir süre önce mahallemizden Selçuklu Mahallesi’ne taşındı. Mahallemiz adeta Kurtuluş ve Kıbrıs savaşındaki ruhu yaşıyor. Her evden bir şehidimiz çıkıyor” dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...