Şehitlerimizi uğurluyoruz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şehitlerimizi uğurluyoruz

GÜNDEM Haberleri  / AA

Nusaybin'de terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen Özel Harekat Emniyet Amiri Zafer Kurt, bomba imha uzmanları Salih Taç ve Erkan Başpehlivan için Kocatepe Camisi'nde tören düzenlendi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Özel Harekat Emniyet Amiri Zafer Kurt, bomba imha uzmanları Salih Taç ve Erkan Başpehlivan için Kocatepe Camisi'nde tören düzenlendi.

Törene, şehit yakınlarının yanı sıra, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bazı milletvekilleri, askeri erkan, çok sayıda emniyet görevlisi ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazı öncesi şehit yakınları, taziyeleri kabul etti. Şehit yakınları taziye kabulü sırasında teröre tepki gösterdi. Şehit Zafer Kurt'un çocuklarının namaz öncesi babalarının tabutlarına sarılarak ağlaması ise duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, şehitler için helallik istendi, dualar okundu. Daha sonra şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşı, tören mangası tarafından tekbirler eşliğinde cenaze araçlarına taşındı.

Saygı geçişinin ardından Şehit Salih Taç'ın cenazesi yakınlarının isteği üzerine toprağa verilmek üzere Gölbaşı ilçesine, diğer şehitlerin cenazesi ise Karşıyaka Polis Şehitliğinde götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...