Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3. Köprü 26 Ağustos'ta açılıyor

Düzenleyen:
3. Köprü 26 Ağustos'ta açılıyor

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu Belediyesi toplu açılış töreninde mega projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytinburnu'nda hayata geçen 29 projenin açılışına iştirak etti. Erdoğan, "29 eserin açılışını bugün yapıyoruz. Zeytinburnu Belediyemiz çeşmeleri restore ederek yeniden şehrimize hediye etti. Tabi bir de hizmet binası ile yeni belediye külliyemiz var. Belediye başkanı ve ekibine teşekkür ediyorum. Düşünüyorum 20 yıl önceki Zeytinburnu nerede şimdiki Zeytinburnu nerede? Mesele bir zihniyet değişimiydi. Daha güzel günler var önümüzde. Kararlıyız azimliyiz başaracağız. Burada tarihin kültürün medeniyetin izlerine rastlamadan tek bir adım atamazsınız. Merkez Efendi, Kazlıçeşme'nin eski halini çok iyi biliyoruz. Mazisine sahip çıkmayanının atisi karanlıktır. Bunun için biz geleceğimize sahip çıkıyoruz."

3. KÖPRÜ İÇİN TARİH VERDİ
Erdoğan mega projelerle de ilgili bilgi vererek, "İstanbul'un sadece raylı sistemine 15 kat trilyon yatırım yaptık. Köprüler, yollar inşa ettik. Marmaray gibi asrın projesini yaptık. Avrasya Tüneli'nde sona geliniyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü 26 Ağustos'a kadar bitirip açılışını yapmak istiyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...