Kilis'e roket mermileri düştü!

Düzenleyen:
Kilis'e roket mermileri düştü!

GÜNDEM Haberleri

Kilis'te sabah art arda patlama sesleri duyulurken, düşen roket sayısının 4'e çıktığı bildirildi.

Kilis kent merkezine bu sabah yine Suriye tarafından atılan Katyuşa roketatar mermileri düştü. 4 roket mermisi, devlet hastanesi arkasındaki boş araziye düştü.

Kent merkezindeki iki bölgeye saat 09.10'da düşen mermilerin patlamasıyla, büyük panik yaşandı. Bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde art arta meydana gelen patlama sesleri üzerine büyük panik yaşanan Kilis'te kent merkezine yakın yerlerdeki zeytin bahçelerine 4 adet roket düştüğü belirlendi. Patlama seslerinin ardından bölgelere çok sayıda ambulans, kurtarma ve itfaiye ekibi sevk edilirken, ölen ya da yaralanan olmadığı açıklandı. Olayda çok sayıda zeytin ağacının zarar gördüğü bildirildi. 

 

DÜNKÜ SALDIRIDA ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Dün sabah saat 09.40 sıralarında Suriye'den ateşlenen roket mermisinin isabet ettiği yerde refüjde çiçek eken Kilis Belediyesinde görevli işçi Mehmet Hanifi Sağlam (48), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sağlam'ın ölümüyle dünkü saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...