İstanbul'da şüpheli paket fünyeyle patlatıldı

Düzenleyen:
İstanbul'da şüpheli paket fünyeyle patlatıldı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Maslak mevkiinde park halindeki motosiklette bulunan şüpheli paket fünyeyle patlatıldı. Paketten çakmak gazı tüpü çıkarken, paket nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı.

Olay saat 21.15 sıralarında meydana geldi. Otoyolun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönüne giden araç sürücüleri, tünel içinde terk edilmiş bir motosiklet olduğunu fark ederek durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri motosikletin üzerinde bomba süsü verilmiş düzenek olduğunu görünce, çevrede güvenlik önlemi alarak bomba imha uzmanına haber verdi. Bu sırada, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametindeki 2 şerit güvenlik gerekçesiyle bir süre trafiğe kapatıldı. Bomba imha uzmanı polis, fünye yardımıyla motosikleti kontrollü bir şekilde patlattı. Yakıt deposu parçalanan motosiklet bir anda alev aldı. Bomba imha ekipleri yangın tüpüyle alevleri söndürdü.

Olay Yeri İnceleme ekibinin yaptığı araştırmanın ardından motosiklet olay yerinden kaldırılarak yol yeniden trafiğe açıldı. 

İstanbul'da şüpheli paket fünyeyle patlatıldı

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA

Bu arada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Akşam saatlerinde TEM Otoyolu Ankara istikameti Maslak yol ayrımında bulunan köprü altında terk edilmiş halde bir motosiklet bulunmuş, motosiklet üzerinde dışarıdan görünür şekilde bir çakmak tüpü olduğunun anlaşılması üzerine, durum şüpheli bulunarak olay yerine uzman ekipler çağrılmış ve gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır. Uzman ekipler tarafından çakmak tüpü fünye ile patlatılmak suretiyle etkisiz hale getirilmiş ve çakmak tüpünden başka bir şey olmadığı anlaşılmıştır" denildi.  

İstanbul'da şüpheli paket fünyeyle patlatıldı
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...