Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da Pazar trafiği felç oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da Pazar trafiği felç oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ve Vodafone Yarı Maratonu nedeniyle öğle saatlerinde Boğaziçi Köprüsü'nün her iki istikameti araç trafiğine kapatıldı. Durumdan habersiz yola çıkarak adeta pazar kabusu yaşayan sürücüler ise isyan etti.

Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde bu yıl 52’ncisi düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu (TUR 2016) ve İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılmıştı. Saat 11.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü'nün her iki istikameti de araç trafiğine kapatıldı. Bisiklet turundan ve maratondan habersiz saatlerce trafikte kalan sürücüler duruma isyan etti. Boğaziçi Köprüsü'ne çıkan tüm yolların kapatılması nedeniyle E-5 karayolu Ankara istikametinde yaşanan tıkanıklık Okmeydanı’na kadar ulaştı. Balmumcu yönünde ise Levent’e kadar vurdu. 

Yolda kalan vatandaşlar, “Haberimiz yoktu, 2 saattir yoldayız, mağdur olduk. Mecburen FSM Köprüsü'nden geçmek zorunda kalacağız. Haftada 1 gün iznimiz var, o da yolda geçti” dediler.

Saat 16.00’ya kadar kapalı kalması öngörülen Boğaziçi Köprüsü, turun tamamlanmasının ardından tekrar trafiğe açılacak.
İstanbul'da Pazar trafiği felç oldu

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...