Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İlk defa yan yana görüntülendiler

Düzenleyen:
İlk defa yan yana görüntülendiler

GÜNDEM Haberleri

14 Mayıs’ta nikah masasına oturmaya hazırlanan Sümeyye Erdoğan ile nişanlısı Selçuk Bayraktar KADEM’in çalıştayına katıldı.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından Üsküdar’daki bir otelde “Uluslararası Öğrenci Gençlik Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştayda konuşan KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan, “Modern dünyanın İslam’a yönelik saldırıları hepimizi yakından ilgilendirmektedir. Ne yazık ki İslamofobi, hepimizi zan altında bırakacak bir şekilde, inandığımız dini korku nesnesi haline getirmektedir. Bu da bizler için kritik olan bu öz güven üzerinde ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. Çok kültürlülük teorilerinin, birlikte yaşama ideallerinin görünüşte hep gündemde olduğu dünyada, bir din mensuplarının sistematik biçimde ötekileştirilmesi tezatını sorgulamamız gerekiyor” dedi.

Konuşmaların ardından Sümeyye Erdoğan ve KADEM Başkanı Sare Aydın Yılmaz, öğrencilere katılım belgelerini takdim etti. Çalıştayda dikkat çeken bir başka nokta ise, 14 Mayıs’ta nikah masasına oturmaya hazırlanan Sümeyye Erdoğan ile nişanlısı Selçuk Bayraktar’ın ilk defa birlikte görüntü vermeleriydi. İkili, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...