Şehitlerimize veda

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şehitlerimize veda

GÜNDEM Haberleri  / AA

Gaziantep, Nusaybin ve Şırnak'taki terör saldırılarında şehit olan polis memurları Şakir ve Erin, Jandarma Uzman Çavuş Duyğal ve Yıldırım ile Piyade Uzman Çavuş Saraçlı'nın cenazeleri toprağa verildi.

Gaziantep'te bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında şehit olan polis memuru Serdal Şakir'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğündeki törenden sonra Asri Mezarlık Merkez Camisi'ne getirildi. Serdal Şakir, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'taki şehitlikte son yolculuğuna uğurlandı.

Aynı terör saldırısında şehit olan 33 yaşındaki polis memuru Yusuf Erin de Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki Özerli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Jandarma Uzman çavuşlar Duyğal ile Yıldırım son yolculuklarına uğurlandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda dün bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan Jandarma uzman çavuş Hakan Duyğal'ın cenazesi Şeyhadil Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verilirken, aynı operasyonlarda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Yıldırım da Adana'nın Aladağ ilçesinde toprağa verildi.

Piyade Uzman Çavuş Saraçlı memleketi Zonguldak'ta toprağa verildi

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Burak Saraçlı'nın (25) cenazesi ise memleketi Zonguldak'ın Gökçebey ilçesindeki Devlet Hastanesi morgundan alınarak konvoy eşliğinde Çarşı Mahallesi'ndeki babaevinin önüne getirildi. İl Müftüsü Mürsel Öztürk'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehit Piyade Uzman Çavuş Saraçlı, vasiyeti üzerine, ilçeye bağlı Hacımasa köyü Herkime Mahallesi'ndeki yeni aldığı evine getirildi. Burada okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından şehidin cenazesi, köy mezarlığında toprağa verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...