Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van'da patlama oldu, 2 polis şehit, 1 polis yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Van'da patlama oldu, 2 polis şehit, 1 polis yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Van'da, PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen ve imha edilmeye çalışılan patlayıcı polisin elinde infilak etti. Patlamada 2 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.

Van'da, PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen ve imha edilmeye çalışılan patlayıcı polisin elinde inflak etti. Meydana gelen patlamada 2 polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru da yaralandı. Şehit düşen polis memurlarının Ferhat Aslan ve Ahmet Can olduğu öğrenildi. Aslan'ın Vanlı olduğu belirtildi.

İHBAR GELDİ, OLAY YERİNE BOMBA İMHA UZMANLARI SEVK EDİLDİ

Olay, saat 09.30 sıralarında merkez İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi Karlıova sokakta meydana geldi. Yola patlayıcı döşendiği ihbarını alan polis, bölgede geniş güvenlik önlemi alarak olay yerine bomba imha uzmanları sevk edildi.

Van'da patlama oldu, 2 polis şehit, 1 polis yaralı
AYRILMAZ İKİLİYDİLER

Vanlı olan Ferhat Arslan ile Ankara nüfusuna kayıtlı Ahmet Çam'ın ayrılmaz ikili oldukları ifade edilirken, şehit polislerin son olarak Van Gölü kıyısında omuz omuza çektirdikleri fotoğraf ise yürekleri dağladı.

PATLAMANIN YAŞANDIĞI SOKAK VE ÇEVRESİNE GİRİŞ-ÇIKIŞ YASAKLANDI

Yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Patlamanın yaşandığı sokak ve çevresine giriş ve çıkışlar yasaklanırken, bölgede ise hava destekli operasyon başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...