Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Binali Yıldırım Diyarbakır'a gidiyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Binali Yıldırım Diyarbakır'a gidiyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti MKYK sonrası genel başkan adayı olarak açıklanan Binali Yıldırım Diyarbakır'a hareket etti. Yıldırım, isminin açıklamasının ardından kürsüde yaptığı açıklamada bugün Diyarbakır'a giderek, PKK'nın patlayıcı yüklü kamyonunun patlaması sonucu hayatını kaybeden köylüleri ziyaret edeceğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım, Diyarbakır’a hareket gitmeden önce terör belasının Türkiye’nin gündeminden çıkartılacağını söyledi.  Diyarbakır’a gitmeden önce Ankara Esenboğa Havaalanı’nda gazetecilerin sorularına cevap veren AK Parti Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım, “Bölge milletvekillerimizle Diyarbakır’a gidiyoruz. Diyarbakır’da kalleşçe patlayıcı yüklü kamyonetin infilak ettirilmesi sonucu maalesef 16 vatandaşımız şehit oldu. O derece büyük bir patlama ki, vücutları bile tek parça olarak toplanamadı. Şimdi oraya bakanlarımız, milletvekillerimizle beraber gideceğiz, acılarını paylaşacağız, yanlarında olduğumuzu, terör belasının ülkemize ne kadar büyük acılar yaşattığını milletimizle paylaşacağız. Millet rahat olsun, emin olsun bu terör belasını Türkiye’nin gündeminden çıkartmaya karalıyız” dedi. 
Binali Yıldırım Diyarbakır'a gidiyor

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...