MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Berat Kandili mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Berat Kandili mesajı

GÜNDEM Haberleri  / AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Berat Kandili mesajında, "Karanlıktan çıkalım, çıkalım ki aydınlığın şafağında hep birlikte doğalım. Kavgayı bitirelim, öfkeyi keselim ve beratımızda buluşalım." ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, her gün şehit verildiğini, sürekli yeni acılarla boğuşulduğunu ifade ederek, "Yüzler gergin, sesler boğuk, huzur soğuktur. Ve beratımızı sabırla bekliyoruz. Dünya gözüyle kardeşliğimizin zedelenmesine mani olunsun, Türkiye derlensin, toparlansın, ayağa kalksın diyoruz ve beratımızı özlüyoruz." ifadelerini kullandı.

Dargınlık bariyerlerinin yıkılması, kırık kalplerin onarılması, uzayan ve açılan mesafelerin kapanması ümidinde olduklarını vurgulayan Bahçeli, şöyle devam etti:

"Karanlıktan çıkalım, çıkalım ki aydınlığın şafağında hep birlikte doğalım. Kavgayı bitirelim, öfkeyi keselim ve beratımızda buluşalım. Analar ağlıyor, çocuklar yetim, gelinler dul kalıyor. Aldığımız kara haberler ufkumuzu kapatıyor ve biz beratımızı düşlüyoruz. Sevgi yerine düşmanlık teşvik ediliyor. Dayanışma ve yardımlaşma bencillikle yer değiştiriyor ve biz berat diye diye dua ediyoruz. Biliyoruz, tövbe kapıları sürgülü değildir. Eminiz, rahmet ve mağfiret layık olan için uzak değildir ve biz berata vasıl olalım istiyoruz. Günahkarlık kol geziyor, zulüm egemenlik kuruyor, ön yargı ve nefis ağlarını örüyor. Ve biz affımızın beratına kavuşmanın beklentisindeyiz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...