Cumhurbaşkanı Erdoğan’a genç başdanışman

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a genç başdanışman

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları eski Başkanı Zafer Çubukcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni başdanışmanı oldu. Erdoğan, son olarak Meclis'teki komisyonlarda görevlerde bulunan Ayşe Türkmenoğlu'nu başdanışmanlığa getirmişti.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları eski Başkanı Zafer Çubukcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 26. danışmanı oldu.
1986 Karabük doğumlu olan Çubukcu, ODTÜ İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun oldu. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Çubukcu, 2014 yılında bu görevini Abdurrahim Boynukalın'a devrederek Başbakanlık Müşavirliği'ne atandı. Hürriyet'te yer alan habere göre geçtiğimiz ay evlenen Çubukcu'nun nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı. Erdoğan, son olarak Meclis'teki komisyonlarda görevlerde bulunan Ayşe Türkmenoğlu'nu başdanışmanlığa getirmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...