Her yerimiz ihanet

Düzenleyen:
Her yerimiz ihanet

GÜNDEM Haberleri

Sadece PKK ile FETÖ değil; güç birliği yapan devlet, millet ve ülke düşmanları bir saniye bile ihanete ara vermiyor

ECDADA İHANET

‘Roma’ sevici Prof olmuş ama...

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde bir profesörün, İstanbul’un fethi ile ilgili Osmanlı’ya hakaret içeren paylaşımlarına, Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan tepki gösterdi. Prof. Erbay Bardakçıoğlu “Bugün muhteşem bir uygarlık olan Doğu Roma İmparatorluğu’nun başkenti Konstantinopolis’in barbar ve bağnaz bir kabile tarafından işgalinin yıldönümü” paylaşımını yaptı. Buna tepki gösteren Rektör Prof. Dr. Bircan ise, “Terör sevici akademisyenlerimizden sonra Bizans sevici akademisyenimiz de oldu. Bilsinler ki Hira Dağı’nın evlatları Olimpos Dağı’nın evlatlarını mutlak ve yeniden mağlup edeceklerdir” yorumunu paylaştı.
Her yerimiz ihanet

OSMANLI’YA HAKARET
Yönetmen Mustafa Altıoklar ise bir çağı kapatıp bir çağı açan İstanbul’un fethini ise Kemalizm’e bağlayıp şu tweeti attı: “İki dandik takayı Haliç’in uysal sularından geçirip, topu topu Avcılar kadar bir üvey kasabayı gasp etmeyi fetih diye kutlayan aptal; elbette bilmezsin; senin Ecdad-ı Osman’ın yalvararak haçlıya teslim ettiği İstanbul’u, Mustafa Kemal’in ölümüne kavgasıyla kurtardığını ve elbette bilemezsin, sana hayatın estetiğini yaşamayı önerdiğini.”
Bu ifadelere cevap ise tarihçi İlber Ortaylı’dan geldi. Ortaylı, “Haliç’in üzerindeki zincirden haberi yok. Avcılar’ın yerini tam bilmiyor!” sözleriyle Altıoklar’ın cehaletini ortaya koydu.

EMNİYETE İHANET

FETÖ’nün virüsçü polislerine gözaltı

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığındaki bazı bilgisayarlara, virüs yüklettikleri tespit edilen 3’ü polis 8 kişi, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Söz konusu şahısların “17-25 Aralık” süreci sonrasında gerçekleştirilen operasyonlarda görevden uzaklaştırılan polisler olduğu bildirildi. Şüphelilerin, görevden alınma süreçlerinde, 2013 yılında İstanbul’daki bir yazılım firması aracılığıyla bazı bilgisayarlara virüs yükledikleri ancak yerlerine gelen polislerin bu virüsü tespit ederek etkisizleştirdikleri ve herhangi bir bilgi akışının olmadığı öğrenildi. Aradan geçen sürede virüsleri yükleyen polis ve kişilerin tespiti için çalışmaların yapıldığı, şüphelilerin kimlik tespitinin ardından operasyonun başlatıldığı belirtildi. 

DEVLETE İHANET!

Belediye arazisini peşkeş çektiler!

Devletin içine kadar nüfuz eden paralel yapının elemanları FETÖ’ye para aktarmak için her yolu deniyor. Erzurum’un Aziziye ilçesindeki bir arsanın, “Belediye başkanlığınca sahte belge düzenlenerek FETÖ/PDY’ye finans sağlamak üzere satışının sağlandığı” iddiaları üzerine eski ilçe belediye başkanı Fatih Cengiz’in de bulunduğu 36 kişi gözaltına alındı. 
Bugün hakim karşısına çıkacak olan zanlılar, “Görevi kötüye kullanma, ihaleye fesat karıştırma ve silahlı terör örgütüne üye” olma suçlarından yargılanacak. 
Ankara’da düzenlenen operasyonda ise ABD’deki bir firma aracılığıyla FETÖ/PDY terör örgütüne finansman sağladıkları tespit edilen 46 kişiden 30’u gözaltına alındı. Şüphelilerin gönderecekleri parayı, denetime takılmaması için 10 bin dolar sınırının bir dolar altında, 9 bin 999 dolar olarak aktardıkları tespit edildi
Denizli’de de FETÖ’ye finansman sağladıkları öne sürülen iki kuruluşa düzenlenen operasyonda 8 kamu görevlisi gözaltına alındı.

KÜRT’E İHANET

Çocuk katilleri!

Kürt halkının haklarını koruduklarını söyleyip her defasında onların hayatını zehir eden PKK’lı hainler önceki gün yine devredeydi. Silopi ilçe merkezinde akşam saatlerinde devriye görevi yapan zırhlı polis aracı, 10. Cadde’de ilerlerken, teröristler tarafından rögar kapağının altına tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Saldırıda, İsa Torlak (68), Ekrem Birlik (52) Davut Yoksul ile 4 yaşındaki Halime Birlik hayatını kaybetti. Patlamada, zırhlı araçtaki 5 polisin de aralarında bulunduğu 23 kişi yaralandı. Yaralananlar arasında 6 aylık bir bebek de vardı. Patlamanın etkisiyle yolda yaklaşık 3 metre genişlik ve 1,5 metre derinliğinde çukur oluşurken, çevredeki çok sayıda ev, iş yeri ve araç hasar gördü. PKK’nın zulmünden bıkan vatandaşların tepkisi üzerine cesetler DBP’li Silopi Belediyesi’ne ait cenaze araçlarına konulmadı. Cenazeler detaylı otopsi için Silopi Devlet Hastanesine ait ambulanslarla Şırnak’a gönderildi.  

TARİHE İHANET!

Kurşunlu Camii harabeye döndü!

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmalarda zarar gören ve Dört Ayaklı Minare ile birlikte operasyonların sembolü haline gelen tarihi Kurşunlu Camii’nin son hali yürekleri burktu. Tavanı tamamen yanan, camları kırılan pencereleri büyük zarar gören camide, bazı Kur’an-ı kerim ile eşyalarda da hasar oluştu. Saldırıda dış duvarlarında uzun namlulu silah ve roketle gerçekleştirilen saldırıların izlerini taşıyan caminin içinin, imam odası, daha önce medrese olarak kullanılan bölüm de tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği dikkati çekti. Camide restorasyon çalışmalarına yakında başlanacağı, çalışmaların 2017’de tamamlanarak ibadete açılmasının planlandığı kaydedildi.

YALANI TEST ORTAYA ÇIKARDI

‘Sivilim’ diyen Kanasçı çıktı

Kahraman polis ve Mehmetçiğimizin kararlı operasyonları sonrası örgütten ve çatışma hatlarından kopuşlar peş peşe yaşanıyor. Son 3 günde Nusaybin’de teslim olan örgüt mensubu sayısı 76’ya yükseldi. Bölücü örgütteki çözülme, teröristlerin toplu halde teslim olması, hain kesimleri çok üzdü. PKK’ya yakın internet sitelerinin yanı sıra bazı HDP’liler; Twitter hesaplarından, teslim olanların terörist değil, sivil oldukları yalanına sarıldı.
Teslim olanlara yapılan swap testlerinde, omuzlarında tüfek kayışı izlerinin bulunması, saç, el ve yanaklarında patlayıcı artıklarına rastlaması, terörist olduklarını açıkça ortaya koydu. Vücutlarında oluşan izlerin, uzun süre tüfek taşıdıklarını gösterdiği belirtildi.
Teröristler, kendilerine sivil görüntüsü verebilmek için, teslim olmadan önce de kıyafetlerini değiştirdi. Yıkanmamaları nedeniyle vücutlarında ağır koku olan teröristlerin, terk edilmiş evlerde buldukları temiz elbiseleri giydikleri kaydedildi. Ayrıca PKK’lıların sorgulama sırasında da ortaklaşa belirledikleri şeyleri söylemeleri, sivil değil, terörist olduklarının kanıtı olarak gösteriliyor. Son olarak Nusaybin’de 27 Mayıs’ta teslim olan 8 teröristten birinin Canfeda kod adlı Osman Uçar olduğu belirlendi. İfadesinde “sivil olduğunu, eylemlere katılmadığını” iddia eden teröristin, önceki yıllarda PKK’nın dağ kadrosunda yer aldığı, terör örgütü adına yurt içi ve yurt dışında faaliyette bulunduğu, Nusaybin’de örgüte yeni katılanlara eğitim verdiği, keskin nişancı tüfeği kullandığı tespit edildi.
ASKER RAHATSIZ!
Askeri kaynaklar ise bazı basın yayın organlarında teslim olan teröristlere yönelik olarak bilinçli olarak ‘terörist’ ifadesi yerine ‘sivil vatandaş’ tabirinin kullanıldığını belirterek, bölücü terör örgütü mensuplarının dağ kadrosunun veya bir başka grubun operasyon bölgesinden kaçmalarının söz konusu olmadığını ve basında yer alan bu tür asılsız haberler ile güvenlik güçlerinin operasyonda elde ettiği başarıya gölge düşürülmesinin amaçlandığını kaydetti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...