Terör operasyonunda gözaltına alınan 9 kişi tutuklandı!

Düzenleyen:
Terör operasyonunda gözaltına alınan 9 kişi tutuklandı!

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa merkez ile Siverek, Viranşehir, Birecik ve Hilvan ilçelerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden 9’u çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından önceki gün Şanlıurfa merkez ile Siverek, Viranşehir, Birecik ve Hilvan ilçelerinde PKK terör örgütüne yardım ve yataklık edenlere yönelik operasyon düzenlendi. Eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve aralarında DBP Viranşehir İlçe Eş Başkanı Hoşnav Ata ile Haliliye İlçe Eş Başkanı İzzetin Gök'ün de bulunduğu 14 kişi adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilenlerden aralarında DBP Viranşehir İlçe Eş Başkanı Hoşnav Ata ile Haliliye İlçe Eş Başkanı İzzetin Gök'ün de bulunduğu 9 kişi tutuklanırken, 5 kişi ise serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...