Gaziosmanpaşa'da şafak operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gaziosmanpaşa'da şafak operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Gaziosmanpaşa’da zehir tacirlerine yönelik şafak operasyonu düzenledi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün yanı sıra çok sayıda polis destek verdi. Sabah saat 06.00 sıralarında Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden hareket eden ekipler konvoy halinde operasyon yapılacak adreslere doğru yola çıktı. Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi’nde daha önceden belirlenen 41 adrese Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yardımıyla girildi. Arama kararı olan bir adreste polisin uyarılarına rağmen kapının açılmaması üzerine devreye özel tim girdi. Özel tim beraberinde getirdiği koçbaşıyla uzun süre kapıyı açmak için çaba sarf etti. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından demir kapı kırılarak ekipler içeri girdi. Özel timler yardımıyla girilen adreslerde şüpheli şahıslar ve narkotik maddelere yönelik arama çalışması yapıldı. Yapılan aramalarda bir miktar narkotik madde ele geçirildi. 
Gaziosmanpaşa’da düzenlenen operasyona polis helikopterinin de havadan destek verdiği görüldü. Yaşanabilecek bir olumsuzluğa karşın Çevik Kuvvet Ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, TOMA ve zırhlı araçlar hazırda bekletildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...