Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atalay Filiz bu evi tutmak istemiş

Düzenleyen:
Atalay Filiz bu evi tutmak istemiş

GÜNDEM Haberleri

İzmir’in Menderes ilçesinde yakalanan seri katil Atalay Filiz, yakalanmadan bir gün önce, ev tutmak için sokakta çalışan oduncu Hüseyin Aşıcı’dan yer göstermesini istemiş. Oduncu kimlik sorunca kimliğini memlekette unuttuğunu söyleyen Filiz, daha sonra geleceğini söyleyip bir daha geri dönmemiş.

İstanbul Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı Ankara’da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz’in, İzmir’in Menderes ilçesinde yakalanmasının ardından detaylar da ortaya çıkmaya başladı. 29 Mayıs’ta İzmir’e gelen Atalay Filiz 2 gününü İzmir merkezde geçirdikten sonra Menderes’te ormanlık alana geçtiği ve ormanda yaşamını sürdürdüğü öğrenildi. Filiz’in yakalanmadan geçtiğimiz Cuma gecesi saat 23.00 sıralarında, Menderes’in Karadayı Mahallesi’nde sokakta gezerken, oduncuda çalışan Hüseyin Aşıcı ile karşılaştı. Elinde bavulu ile gelen Atalay Filiz, iddiaya göre oduncu Aşıcı’dan kiralık bir ev istedi.

EV TUTMAK İSTEMİŞ

İşten dolayı haberleri takip edemeyen ve seri katilin İzmir’de olduğundan haberdar olmayan oduncu Hüseyin Aşıcı, ‘’Ben çalışırken yanıma gelen genç biri benden kiralık ev aradığını söyledi. Ben de eniştemin evini gösterdim. Ev 2 odalı, gördü beğendi. ‘Ben burada kalacağım, ne iş olursa çalışırım’ dedi. Ben de ‘Benim yanımda çalışabilirsin’ dedim. Bana Urfalı olduğunu söyledi. Daha sonra, ‘Benim burada olduğumu jandarma dahil kimse bilmeyecek’ diye söyledi. Ben şüphelendim. Kimlik istedim. Bana, kimliğinin yanında olmadığını, memleketi Urfa’da kaldığını söyledi. Evi beğendiğini, tekrar geleceğini söyleyip ayrıldı, bir daha gelmedi’’ dedi.

FINDIK ÇALIP YEMİŞ

Öte yandan, Atalay Filiz’in yakalandığı gün dolmuşa bindiği Şaşal Köyü yakınlarındaki barakalarda birkaç gece konakladığı öğrenildi. Köylülerden Kazım Düğ, ‘’Haftada bir sefer buralara gelirim ama ben seri katili görmedim. Buradaki barakalarda düzenli kalan yok. Bu barakalarda birkaç gece konaklamış’’ dedi. Barakaların yakınında fındık ve ceviz satan Elif Oğuz ise ‘’Ben burada satış yapıyorum. Geceleri burada değilim. Geçtiğimiz hafta içi daha benim fındık poşetlerimden biri çalındı. Daha önce başıma hiç hırsızlık olayı gelmemişti. Benden çalan kişinin seri katil Atalay Filiz olduğu söyleniyor. Aldığı fındığı da ormanlık alanda yemiş, kabuklarını görmüşler. Benim burada ağaçlık bahçem var. Dolmuşa da bu ağaçların arasından koşarak binmiş’’ dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...