Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

63 kişi memuriyetten çıkarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
63 kişi memuriyetten çıkarıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile bağlı, ilgili ve ilişkili kurumlarında, daha önce açığa alınan 560 personelin, 63'ü memuriyetten çıkarıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı kamu personeline yönelik çalışma kapsamında, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile bağlı, ilgili ve ilişkili kurumlarında, daha önce açığa alınan 560 personelin, 63'ü memuriyetten çıkarıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bakanlık ile bağlı, ilgili ve ilişkili kurumlarında çalışan 560 personelin, daha önce açığa alındığı ve söz konusu personel hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.

FETÖ ile bağlantılı kamu personeline yönelik çalışma kapsamında, daha önce açığa alınan 560 personelden 63'ünün memuriyetten çıkarıldığını bildirilen açıklamada, konu ile ilgili çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...