HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Maçka'da teröristlere yönelik operasyonlar devam ediyor

Düzenleyen: /
Maçka'da teröristlere yönelik operasyonlar devam ediyor
Maçka, Pkk, Trabzon, Haber

GÜNDEM Haberleri

Trabzon’un Maçka İlçesi’nde, PKK’lı teröristlerle girilen silahlı çatışmada polis memuru Aydın Aksoy’un yaralanmasının ardından Coşandere vadisinin yüksek kesiminde başlatılan operasyonlar sürüyor.

İlçede tarihi Sümela Manastırı’na giden Çoşandere vadisinin yüksek kesimlerinde arama, tarama faaliyeti yürüten Özel Harekat polislerine yönelik silahlı saldırının ardından kaçan ve 3 kişi oldukları sanılan teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan geniş çaplı operasyonlara devam ediliyor. İlçede olumsuz hava koşullarına rağmen gece boyu süren arama çalışmalarına Özel Harekat polislerinin yanı sıra Jandarma ekipleri de katıldı.

SÜMELA MANASTIRI YOLUNDA KONTROLLÜ GEÇİŞ

Dağlık ve ormanlık arazide kaçan PKK’lı terörist grubu etkisiz hale getirme çalışmalarına zırhlı araçlarla da destek verildi. Tarihi Sümela Manastırı’na giden yolda araçlara gerekli kontrollerin ardından izin verilirken, bölgede bazı sivil kişilerin de ormanlık alanda dolaştıkları gözlendi.

Bu arada, PKK’lı grubun ateş açması sonucu yaralanan ve Maçka Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Özel Harekat polisi Aydın Aksoy’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...