'Aziz Yıldırım FETÖ ile pazarlık masasına oturmuştur'

Düzenleyen:
'Aziz Yıldırım FETÖ ile pazarlık masasına oturmuştur'

GÜNDEM Haberleri

Ak Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar'dan Fenerbahçe Başkanı Yıldırım hakkında canlı yayında bomba iddia: Aziz Yıldırım FETÖ ile pazarlık masasına oturmuştur

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisine ve FETÖ'ye dönük açıklamalarına Beyaz TV'de yayınlanan Son Söz programında tepki gösteren AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Aziz Yıldırım'ın şike operasyonunu gerçekleştiren FETÖ Terör Örgütü'ne o dönemde tek söz söylemediğini hatırlatarak 'Aziz Yıldırım 15 Temmuz'a kadar Gülen hakkında neden sessiz kaldı? 15 Temmuz'dan sonra zaten herkes konuşuyor.' dedi.

BENİM ÜZERİMDEN MAĞDURİYET ÜRETMESİN

Beyaz Tv'de Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Son Söz programına konuk olan Şamil Tayyar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında kendisine yönelik sözler sarf ettiğini söyleyen Tayyar 'Aziz Yıldırım benim üzerimden mağduriyet üretmesin.' diye konuştu.

GÜLEN'E 'EY SOYTARI' DEYİP....

Yıldırım'ın 15 Temmuz öncesine kadar Fethullah Gülen'le ilgili tek bir olumsuz açıklaması olmadığına dikkat çeken Tayyar,' Aziz Yıldırım tahliye olduktan sonra CNN Türk'te canlı yayına katılıp Fethullah Gülen'in kendisi arayıp tebrik ettiğini söyledi. Aziz Yıldırım kendisine kumpas kurduğunu iddia ettiği Gülen'e o gün 'Ey soytarı sen bana kumpas kurdun' deyip telefonu kapatmalıydı. Sen o gün yüzüne söylemiyorsun, şimdi kalkıp bana kumpas kurdunuz diyorsun.' şeklinde konuştu.

AK PARTİ BABASININ YAPMADIĞINI YAPTI

Şike kanununa karşı çıktığı için Aziz Yıldırım'ın kendisine düşman olduğunu ve bu nedenle intikam almaya çalıştığını söyleyen Tayyar 'Ak Parti ona babasının yapmadığını yaptı. Eğer o dönem meclisten o düzenleme çıkmasaydı Aziz Yıldırım bu gün başkan değildi.' dedi. 

ŞAMİL TAYYAR'DAN BOMBA İDDİA

14 Temmuz'da hazırlanan FETÖ'yle ilgili çatı iddianameden de alıntılar yapan Tayyar 'O iddianamede Yağmur isimli gizli tanık 2013 Ocak ayı sonunda Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya'nın FETÖ'yle bağlantılı Babatan Hukuk Bürosu'na geldiğini söylüyor. Gizli tanık Abdullah Kaya'nın Aziz Yıldırım'ın hapis cezası için temyize gideceklerini ve bu konuda hukuk bürosunun nasıl yardımcı olacağını sordu.' diye konuştu.

FETÖ'YLE PAZARLIK MASASINA MI OTURDU?

Hukuk bürosunun Abdullah Kaya'ya Yargıtay'da FETÖ'yle bağlantılı abilerin olduğunu ve 2 milyon dolara bu işi çözebileceğini aktardığını, Kaya'nın ise bu teklifi Aziz Yıldırım'a ileteceğini söylediği iddia ediliyor. Gizli tanık, Kaya'nın bir hafta sonra 'Aziz bey bu rakamı çok buldu, ücrette bir iyileştirme yapılabilir mi?' diyerek tekrar geldiğini anlattı. 

Tayyar, bu ifadelerin FETÖ çatı iddianamesinde geçtiğini ifade ederek 'Bu ne demektir? Bu doğru ise Aziz Yıldırım FETÖ'yle pazarlık masasına oturmuştur.' dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...