Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit ateşi Çorum'a düştü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Şehit ateşi Çorum'a düştü

GÜNDEM Haberleri  / DHA

MARDİN'in Derik ile Kızıltepe İlçesi arasında PKK'lı teröristlerin yola tuzakladıkları patlayıcının asker ve korucuları taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş 22 yaşındaki Ömer Faruk Darbaş’ın acı haberi memleketi Çorum’da yaşayan ailesine ulaştı.

Teröristlerin, Kızıltepe-Derik karayolunun Tepedağ Köyü Mevkii'nde tuzakladıkları patlayıcıyı görevden dönen askeri ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında patlatması sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Faruk Darbaş’ın memleketi Çorum'da oturan ailesine acı haber verildi. Çorum'un Gülabibey Mahallesi'nde oturan aile acı haberle yıkıldı. Astsubay Çavuş Ömer Faruk Darbaş’ın liseyi bitirdikten sonra astsubaylığı tercih ettiğini ve 3 yıl önce göreve başladığı belirtildi.
Şehit Darbaş'ın ağabeyi Emrah Darbaş’ın da Diyarbakır’da polis memuru olarak görev yaptığı ifade edildi. Şehidin emekli babası Zekeriya Darbaş ve ev hanımı annesi Müberra Darbaş izine ayrılacak olan oğullarını görmeyi beklerken, şehit haberi aile yıkıldı. Şehidin baba evine Türk bayrakları asılarak, taziye çadırı kuruldu. Şehidin cenazesinin Mardin’de düzenlenecek olan askeri tören ardından Çorum’a getirileceği ve yarın öğle namazını ardından torağa verileceği bildirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...