HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Enver Baytan Hoca son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen: /
Enver Baytan Hoca son yolculuğuna uğurlandı
İlahiyatçı Enver Baytan, Haber

GÜNDEM Haberleri

İlahiyatçı Enver Baytan, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere çok sayıda seveni katıldı.

Uzun süredir tedavi gören İlahiyatçı emekli vaiz Enver Baytan (91) yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı hayatını kaybetti. Enver Baytan için bugün Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof Dr. Numan Kurtulmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ailesi ve çok sayıda seveni katıldı. Baytan için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Helallik alınmasının ardından Baytan'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Edirnekapı Sakızağacı Şehitliği'ne götürüldü. Gönenli Hocaefendi’nin talebelerinden olan Baytan Hoca, Sultanahmet Camii’nde imam vekili olarak görev yapmıştı. 1978’de kendi isteğiyle emekli oldu. Yayınlanmış 17 kitabı bulunan Baytan, 3 çocuk babasıydı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...