Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan iki kritik çağrı

Düzenleyen:
Erdoğan'dan iki kritik çağrı

GÜNDEM Haberleri

Kayseri Sanayi Odası ödül töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faiz ve döviz çağrısını yineledi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları :

Siz değerli işadamlarımızı özellikle böyle anlamlı bir toplantıda bizi biraraya getirmeniz nedenyle şükranla anıyorum.

Yaklaşık bir yıllık aranın ardından Kayseri'de siz ticaret erbabımızla biraraya gelmekten memnuniyet duyuyorum. Kayseri Sanayi Odası ödül töreninin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Sizler işiniz gereği müşteri ile doğrudan muhattap olan insanlarsınız. 14 yıldır olduğu gibi bugünde sizlerin hassasiyetine tercüman olmaya çalışıyoruz. 15 Temmuz ihaneti sonrası ülkemize sahnelenmeye çalışılan oyunların farkındasınız. Faiz, borsa döviz hareketleri üzerinden darbe yapmaya çalışıyorlar.

Alışveriş merkezlerinin patronlarına sesleniyorum eğer Vatanseversek şu dövizleri TL'ye çevirelim. Biz devlet olarak ihalelerde bile TL olarak ihaleleri yapma noktasına planlama kararı aldık.

BU TUZAĞI BOZMAMIZ LAZIM

Rusya, İran ve Çinle görüştük. Yerel paralarımızla alışveriş yapalım. Rusya ile ruble, Çin ile Yuan, İran ile Dinar üzerinden alışveriş yapacağız. Bir tuzak kuruldu bu tuzağı bozmamız lazım.

15 Temmuz ihaneti sonrası ülkemizde, özellikle de ekonomimizde sahnelenmeye çalışılan oyunun eminim sizler de çok iyi farkındasınız. 1 dolarla satın aldıkları, 40 sene boyunca beyinlerini yıkadıkları eli kanlı canilerle gerçekleştiremedikleri darbeyi faiz, borsa ve döviz hareketleri üzerinden başarmaya çalışıyorlar. Eğer vatan seversek şu dövizleri TL'ye çevirelim. 

Tüm işadamı kardeşlerim bu hassasiyet ile bu iş rayına oturana kadar çalışacağız. Asker elbisesi giymiş piyonlara amaçlarına ulaşamayınca paralarını devreye soktular.

FAİZLER DÜŞSÜN Kİ YATIRIM YAPILABİLSİN

Kanal İstanbul çalışmaları devam ediyor. Biz inandık başaracağız. Önümüzü kesemeyecekler. Faiz oranlarını ne olursa olsun düşürmemiz gerekiyor. Faiz düşsün ki yatırım yapılabilsin. Faiz  4.6'ya kadar düşmüştü,önümüze gezi olaylarını getirdiler. Bu FETÖ'cü hainler milleti tanısalar bu milletin her türlü ihanete karşı hazırlıklı olduğunu bilirlerdi. 

ÜLKEYE OLAN İNANCIMIZ DAHA DA ARTIYOR

Bir devletin asıl gücü insandır. İnsan varsa yatırım var, insan varsa sermaye var.Döviz yerine TL çağrımıza kulak verenleri gördükçe ülkeye olan inancımız daha da artıyor.Devlet ile millet arasındaki bağ oldukça hiçbir operasyon bu ülkeye diz çöktüremez.

SU UYUR FETÖ'CÜLER UYUMAZ

Artık terör örgütlerine akrşı acımasız vatandaşına karşı merhametli bir devlet var. Su uyur FETÖ'cüler uyumaz.Karşımızda akidesi bozuk bir yapı olduğunu unutmamalıyız.Örgüt mağduriyet edebiyatı üzerinden kendini aklamaya çalışıyor. FETÖ üyelerine yaptıklarının hesabını sormak bizim boynumuzun borcudur."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...