Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konya'da operasyon: 34 tutuklama

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Konya'da operasyon: 34 tutuklama

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Konya merkezli 5 ilde, Özel Harekat ekipleri eşliğinde 500 polisle, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 41 şüpheliden 34'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 7 şüpheli serbest bırakıldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, bir şebekenin sokaklarda uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisini aldı. Bunun üzerine 4 ay süren teknik ve fizi takip ardından, 47 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Konya merkezli Mersin, Ankara, Bursa ve Batman'da, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü eş zaman olarak daha önce belirlenen 47 adrese, özel harekat ekibi eşliğinde 500 polisle operasyon düzenlendi. Operasyonda, sokak satıcıları ve bunlara Doğu Anadolu Bölgesi'nden uyuşturucu temin eden 41 kişi gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 34'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 5'i adli kontrol kararı, 2'si polisteki ifadelerinin ardından olmak üzere 7 şüpheli de serbest bırakıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...