HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türkiye gerçekleri Türkiye'den öğrendi

Düzenleyen: /
Türkiye gerçekleri Türkiye'den öğrendi
Batuhan Yaşar, Adil Öksüz, Türkiye Gazetesi, Haber

GÜNDEM Haberleri

Yazarımız Batuhan Yaşar; İlerleyen günlerde tamamlanacak Akıncı Üssü İddianamesinde; Adil Öksüz'ün ABD'nin İstanbul Konsolosluğu'ndan arandığı ortaya çıktığını yazdı. Yazımız gündemde büyük ses getirdi

15 Temmuz Darbe Girişimi hakkında yazarımız Batuhan Yaşar çok çarpıcı bir yazıya imza attı. Yaşar, yazısında darbenin beyni olan Adil Öksüz'ün ABD Konsolosluğu tarafından 21 Temmuz 2016, 10.22'de aranmasının iddianamede yer aldığını belirtti. Tüm medyanın dikkatini çeken yazı, büyük yankı uyandırdı. Bir çok haber sitesi gerçekleri Türkiye'den öğrendi. 

İŞTE BATUHAN YAŞAR'IN O YAZISI

İşte o kareler;

Türkiye gerçekleri Türkiye'den öğrendi

Türkiye gerçekleri Türkiye'den öğrendi

Türkiye gerçekleri Türkiye'den öğrendi

SAVCILIK DOĞRULADI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 21 Temmuz 2016 tarihinde ABD Başkonsolosluğu adına, 15 Temmuz darbe girişiminde Akıncı üssünde yaşananlara ilişkin soruşturmayı tamamladı. Başsavcılığın iddianamesinde çok çarpıcı bir bilgi yer aldı. Buna göre, Fetullahçı terör örgütünün Hava Kuvvetleri Komutanlığı imamı Adil Öksüz, hain kalkışmadan 6 gün sonra, 21 Temmuz 2016 tarihinde saat 10.22’de ABD Başkonsolosluğu adına kayıtlı bir numaradan arandı. Adil Öksüz’ün cep telefonunun arandığına dair kayıt iddianameye de konuldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...