Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bozdağ'dan Halkbank açıklaması!

Bozdağ'dan Halkbank açıklaması!
Başlık ResmiBozdag'dan Halkbank açiklamasi!

Adalet Bakanı Bozdağ, Halkbank Genel Müdür Yardımcı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de tutuklanmasına tepki göstererek "Siyasi operasyon" yorumunu yaptı.

Kaydet
|

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Halkbank Genel Müdür Yardımcı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de tutuklanmasına tepki gösterdi. Bozdağ, "Türkiye'yi itibarsızlaştırma çabasıdır. Siyasi operasyondur" açıklamasında bulundu.

"TATMİN EDİCİ BULMADIM"

Bakan Bozdağ, FETÖ'nün hava Kuvvetleri İmamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün ABD Konsolosluğu'ndan aranması konusunda "ABD'nin açıklamasını tatmin edici bulmadım. Bence birileri Türkiye'de Adil Öksüz'ü saklıyor" ifadesini kullandı.
Bozdağ, "ABD samimi bir işbirliği içinde olmak istiyorsa yüzlerce FETÖ mensubu ABD'de. Onların oturma iznini ve vizesini neden iptal etmedi? Aranan başka kimse de yok. Eğer samimilerse inandırıcılığı için ABD'de bulunan FETÖ'cülerin vizelerinin iptal edilmesi ve teröristbaşının geçici tutuklanma talebinin yerine getirilmesi lazım. Her kaçan ABD'ye gidiyor. Bakıyorsunuz, Halkbank genel müdür yardımcısını ABD'de hemen tutukluyorsun. Peki bu darbe girşiminin arkasındaki ismi neden tutuklamıyorsun?" dedi.

"SİYASİ OPERASYON"

Bozdağ, Halkbank Genel Müdür Yardımcı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de tutuklanması ile ilgili ise "ABD'ye giderken değil dönüşte gözaltına alınması manidar. Türkiye'yi itibarsızlaştırma çabasıdır. Siyasi operasyondur" dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Şırnak çevre Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.