HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

7 ilde polislere operasyon: 18 gözaltı

Düzenleyen: /
7 ilde polislere operasyon: 18 gözaltı
Erzurum, Fetö, Polis, Haberler, Haber

GÜNDEM Haberleri

FETÖ'nün gizli haberleşme programı "ByLock" kullanıcısı oldukları öne sürülen ve aralarında meslekten ihraç edilen emniyet amiri ve başkomiserlerin de olduğu 18 eski polis gözaltına alındı.

Erzurum merkezli 7 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel  Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında  emniyet amiri ve başkomiserlerin de olduğu 18 eski polis gözaltına alındı.  İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,  soruşturmayı yürüten Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaptığı  çalışmalarda, meslekten ihraç edilen bazı polislerin FETÖ/PDY ile irtibatlı  olduklarını ve örgütün gizli haberleşme programı "ByLock" kullanıcısı olduklarını  belirledi. Bu tespit üzerine harekete geçen ekipler, Erzurum merkezli olarak bu  kentin yanı sıra diğer 6 ilde gerçekleştirdiği operasyonda, aralarında meslekten  ihraç edilen emniyet amiri ve başkomiserlerin de olduğu 18 zanlıyı yakaladı.Gözaltına alınan zanlılar, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne  getirildi. Soruşturma çerçevesinde 12 kişinin de arandığı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...