HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İbrahim Erkal'ın durumu ciddiyetini koruyor

Düzenleyen: /
İbrahim Erkal'ın durumu ciddiyetini koruyor
İbrahim Erkal, Recep Akdağ, Haber

GÜNDEM Haberleri

Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunan sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında Sağlık Bakanı Akdağ'dan açıklama geldi.

​Sağlık Bakanı Recep Akdağ, dün Sabah Maltepe Başıbüyük'teki evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması ön tanısıyla hastaneye kaldırılan şarkıcı İbrahim Erkal'ın sağlık durumuna ilişkin konuştu.

"OLUMLU YÖNE GİTME EĞİLİMİ YOK"

Bakan Akdağ, "Bu sabah İbrahim Erkal kardeşimizin durumu ile ilgili malumat aldık. Başhekimle dün de görüşmüştüm. Maalesef durumu ciddiyetini muhafaza ediyor. Hastalığında, herhangi bir olumlu yöne doğru gitme eğilimi yok. Arkadaşlarımız gayret ediyorlar. Allah'tan şifa diliyorum."

"BEYİN ÖDEMİ ARTTI"

Ünlü şarkıcının tedavi gördüğü hastaneden yapılan son açıklama ise şöyle:
"Beyin kanaması ön tanısı ile 12 Nisan Salı günü Liv Hospital’a getirilen Değerli Sanatçı İbrahim Erkal’ın dün yapılan ameliyatında kanama alanı temizlenmiştir. Bu sabah yapılan son tetkiklere göre yeni bir kanamanın olmadığı ancak tıbbi tedaviye rağmen beyin ödeminin artmış olduğu gözlenmiştir. Hastamızın hayati tehlikesi devam etmektedir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...