Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Bozdağ: Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları endişe verici

Düzenleyen:
Bakan Bozdağ: Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları endişe verici

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ''Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu yargıya ve yargı mensuplarına yönelik eleştiri sınırlarını aşan, tahkir, tezyif ve tahrik içeren açıklamaları endişe vericidir'' dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin milletvekillerinden Enis Berberoğlu'nun tutuklanması sonrası Ankara'dan İstanbul'a başlattığı ''Adalet Yürüyüşü''ne ilişkin konuştu.

''Mahkeme kararı halkı sokağa davet ederek denetlenemez'' diyen Bakan Bozdağ, özetle şu ifadeleri kullandı:
''CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İstanbul Milletvekili Kadri Enis Berberoğlu hakkında verilen mahkumiyet kararının ardından yapmış olduğu, yargıya ve yargı mensuplarına yönelik eleştiri sınırlarını aşan, tahkir, tezyif ve tahrik içeren açıklamaları endişe vericidir. Yargılama süreci devam ederken, bu süreci hukuka aykırı olarak etkileyecek biçimde açıklamalar yapmak, yargı mensuplarını hedef göstermek, tahkir ve tehdit etmek açıkça suçtur.''

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...