HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Arnavutköy'de fabrika yangını

Düzenleyen: /
Arnavutköy'de fabrika yangını
Arnavutköy, Yangın , Haber

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Arnavutköy'de bulunan mobilya fabrikası alev alev yandı. Fabrikanın sahibi gözyaşlarına boğulurken vatandaşlar yangını film izler gibi izledi.

İstanbul Arnavutköy'de bulunan mobilya üretim fabrikasında henüz nedeni belli olmayan yangında yaklaşık 600 metrekarelik alanı küle dönerken yangını vatandaşlar film gibi izledi. Bayram tatili olması sebebiyle çalışanın bulunmadığı imalathanede olası bir faciadan dönüldü.

VATNDAŞLAR İTFAİYEYE HABER VERDİ

Olay, saat 18.00 sıralarında Arnavutköy Veysel Karani Caddesi üzerinde bulunan bir mobilya fabrikasında meydana geldi. Henüz nedeni belli olmayan yangın vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine ihbar edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Bayram tatili olması sebebiyle çalışanın bulunmadığı fabrikada olası bir faciadan dönüldü. İş yerinde ise yangından sonra büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

PATLAMA OLDU, ALEVLER YÜKSELDİ

Olay anını gören bir vatandaş ilk olarak duman çıktığını ve ufak çaplı bir patlama sesi duyduklarını ifade ederek, "Patlama oldu, patlama sonrası alevler yükseldi itfaiyeye telefon açtık. İtfaiye geldi söndürmeye başladılar" dedi. Atölyenin mobilya kısmında çalışan İhsan Toprak bayram nedeniyle bugün izinli olduklarını ifade ederek, "Evde oturuyordum bana yangın çıktığını söylediler, çıktım geldim. Kimse yoktu bugün atölyede" diye konuştu.

İŞYERİ SAHİPLERİ AĞLAYARAK GELDİ

Saatler sonra kontrol altına alınan yangını haber alan iş yeri sahibi oldukları öğrenilen Mehmet Akkuş ve İbrahim Zoran, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında ağlayarak fabrikasına girmeye çalıştı. İtfaiye ekiplerinin güçlükle müdahale ettiği şahıs dışarıya çıkarıldı.

Arnavutköy'de fabrika yangını

Arnavutköy'de fabrika yangını

Arnavutköy'de fabrika yangını

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...