İstanbul'da okul saatlerine ayarlama

Düzenleyen:
İstanbul'da okul saatlerine ayarlama

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, “Anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda eğitim ve öğretimin en erken 08.00’da başlaması kararı alınmıştır” denildi.

Milli eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, illerdeki okula başlama saatleriye ilgil yetkinin valilerde olduğunu belirtip 'Valilerimiz okul saatleriyle ilgili en doğrusunu bulacaklardır' demişti. İlk duyuru İstanbul Valliği'nden geldi. Binlerce öğrencinin eğitime başlayacağı İstanbul'da valilik "İkili eğitim yapan okullarda en erken ders, saat 08.00'de başlayacak"  açıklaması yapdı.

BAKANLIK GENELGE GÖNDERMİŞTİ 

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin gün aydınlanmadan yola çıkmasının engellenmesi için bir genelge yayınlayarak, taşımalı sistem ve özel öğrenci servisiyle taşınan öğrencilerin gün aydınlanmadan yola çıkmalarına müsaade edilmemesi talimatını vermişti. Tüm valiliklere gönderilen genelgede 2017/2018 eğitim-öğretim yılında kış saati uygulamasına geçilemeyeceği belirtilerek, okula giriş ve servis saatlerinin valilikler tarafından belirlenmesi gerektiği vurgulanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...