İncirlik’te hareketli saatler!

Düzenleyen:
İncirlik’te hareketli saatler!

GÜNDEM Haberleri

TSK, 'Zeytin Dalı Harekâtı' kapsamında Afrin’deki terör yuvalarını vururken, İncirlik’teki hava hareketliliği de devam ediyor. Pist başında bekleyen savaş uçaklarının operasyona katılması beklenirken, üsse Amerika’ya ait bir kargo uçağı da indi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, 'Zeytin Dalı Harekâtı' kapsamında Afrin’deki terör yuvalarını vururken, İncirlik’teki hava hareketliliği de sürüyor. Üste 4 F-16 uçağı kalkış için beklerken, 2 F-16 uçağı üste indi. Zeytin Dalı Harekatı'nın ikinci gününde, Adana’da bulunan İncirlik 10. Tanker Üst Komutanlığında öğlen saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Piste inen savaş uçakları dikkat çektiği gibi pistin kenarında 4 F-16 uçağının kalkış için beklediği görülüyor. Pist başında bekleyen savaş uçaklarının operasyona katılması beklenirken, üsse Amerika’ya ait bir kargo uçağı da indi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...