Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2878 oldu

Düzenleyen:
Erdoğan: Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2878 oldu

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Şu an itibarıyla Afrin'deki mücadelede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2878 olmuştur." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Yargıtay'ın 150. Yılı Sempozyumu ve Yeni Yargıtay Binası Temel Atma Töreni'ne katıldı.

ERDOĞAN SON RAKAMI VERDİ: 2878
Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Şu an itibarıyla Afrin'deki mücadelede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2878 olmuştur." dedi. 

Erdoğan, tüm darbe ve diğer terör davalarının, tamamen hukuk devleti ilkesi çerçevesinde yürütüldüğünü belirterek, şunları kaydetti: "Zaman zaman mahkemelerimizin, yüksek yargı kurumlarımızın, Anayasa Mahkememizin kararlarını eleştirdiğimiz olmuştur. Bundan sonra da olacaktır. Ama hiçbir zaman bu kararları yok saymadık. Gereğini yerine getirme konusunda asla tereddüde düşmedik."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...