HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Doğan Medya'dan ilk ayrılacak isimler açıklandı iddiası

Düzenleyen: /
Doğan Medya'dan ilk ayrılacak isimler açıklandı iddiası
Doğan Medya, Demirören, Doğan Medyadan Kimler Ayrılacak, Haber

GÜNDEM Haberleri

Doğan Medya'nın Demirören'e satılması üzerine Hürriyet ve diğer kurumlarda bazı isimlerle yolların ayrılacağı iddia edildi.

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satışı kesinleşti. Böylelikle başta Hürriyet olmak üzere Kanal D, CNN Türk, tv2, Dream TV, Dream Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik, Hürriyet Daily News, TME, Doğan Burda Dergi, Doğan Egmont, Doğan Kitap, Dergi Pazarlama ve Planlama gibi pek çok kuruluş satılmış oldu.

Bu satışa en çok üzülenlerin ise  İsmail Saymaz, Şirin Payzın, Kanat Atkaya, Melis Alphan gibi bazı isimler olduğu iddia ediliyor. Bu isimler, Doğan'ın parasıyla, doğru düzgün iktidar/siyaset eleştirisi yapmak yerine bel altı oyunlarına başvurarak kötü bir muhalefeti tercih eden isimlerdi.

ELENECEK İLK İSİMLER
2011 yılında Demirören tarafından satın alınan Milliyet ve Vatan gazeteleri hızla çizgisini değiştirmişti. Hürriyet ve CNN Türk'te de bu isimlerin, yapılacak tenkisatların içinde olacağı biliniyor.

Kaynak: Ensonhaber

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...