HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Korkusuz tim: SAT

Korkusuz tim: SAT
Sat, Sat Timi, Komando, Haber

GÜNDEM Haberleri

Türkiye’nin en seçkin birlikleri arasında yer alan SAT komandoları, yakın dövüş, esaretten kurtulma, rehine kurtarma gibi konularda günde 15 saat eğitim yapıyor.

Akdeniz’deki son yılların en büyük uyuşturucu operasyonundan Suriye’deki terör hedeflerine yönelik harekatlara kadar birçok kritik görevde izleri bulunan Sualtı Taarruz (SAT) komandoları, “başarmadan geri dönmek yok” anlayışıyla yerine getirdikleri görevleri için eğitimlerini aralıksız sürdürüyor. Türk Deniz Kuvvetleri personeli olan subay ve astsubaylar arasından zorlu eğitim sürecinin ardından seçilen SAT komandoları, eğitimlerine aralıksız devam ediyor. Zorlu sınavların ardından aldıkları eğitimlerle yüksek seviyede kara ve deniz fizik kondisyonu, baskı altında görevini icra edebilme, yakın dövüş teknikleri, esaretten kurtulma, rehine kurtarma, teçhizatlı olarak arazide uzun mesafe intikal ve hedef bulma gibi kabiliyetleri kazanan SAT timleri, günde yaklaşık 15 saat eğitim yapıyor. Türkiye’nin ilk ve tek deniz komandoları, taktiksel zeka ve kabiliyetleriyle göz dolduruyor. Bugüne kadar birçok zorlu ve stratejik görevi başarıyla yürüten SAT timleri, su altında bile iz bırakmadan ulaştıkları hedeflerini kısa sürede etkisiz hale getirebiliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...