Ayrıştıran değil birleştiren anlayış

Düzenleyen:
Ayrıştıran değil  birleştiren anlayış

GÜNDEM Haberleri

Kızılcahamam’da kampa giren MHP “Devletle vatandaşı buluşturan, dayanışma ve huzuru sağlayan belediyecilik” anlayışıyla hareket edecek.

MHP, yerel seçim çalışmaları kapsamında partinin stratejisini belirlemek için Kızılcahamam'da kampta girdi. MHP'nin Merkez Yönetim Kurulu ve TBMM Grubu ortak toplantılarının yapılacağı kampta, yerel seçim öncesi yapılacak çalışmalar ile belediye başkan adayları belirlendikten sonra yürütülecek faaliyetler ele alınacak. MHP ile AK Parti arasında yerel seçimde de ittifak yapılması konusunun değerlendirileceği kampta, mevcut MHP'li belediyelerin taahhütlerini ne ölçüde yerine getirdiklerine ilişkin incelenen dosyalar da gündeme gelecek. Kampın ilk gününde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gündemi değerlendirdiği toplantının ardından parti vekillerinin sunumlarına geçildi. 

MHP, yerel seçimlere hazırlık çerçevesinde adaylara yönelik el kitapçığı hazırladı, Üretken Belediyecilik Vizyon Belgesi'ni güncelledi. Partililere dağıtılan kitapçık, "mutlaka, ilk olarak, seçim iletişim süreci, açık hava salon toplantıları, yüz yüze görüşmeler ve ev ziyaretleri, seçim iletişim merkezi, etkin tanıtım, medya ile ilişkiler ve kendiniz için" bölümlerinden oluşuyor. Kitapçıkta başkan adaylarına tavsiyelerde bulunuldu. MHP, aralarında milliyetçilik, çalışkanlık, adalet ve şeffaflığın da bulunduğu 9 ilkeyi esas alan vizyon belgesinde ise üretken belediyecilik için hayatın her alanında birleştirme ve buluşturmayı önceleyen 20 temel özellik belirledi. Vizyon belgesinde MHP'nin mahalli idareleri "milli birlik ve bütünlük" anlayışının en önemli uygulayıcıları olarak gördüğü belirtilerek, belediyecilik kapsamında benimsenen anlayışın, "Ayrıştıran değil birleştiren, devletle vatandaşı buluşturan, dayanışma ve huzuru sağlayan belediyecilik anlayışı" olduğu ifade edildi. 

MHP Genel Başkan Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti. Bahçeli ve beraberindekiler, Kur'ân-ı kerim tilavetinin ardından dua ederek şehit isimlerinin yazılı olduğu alana karanfil bıraktı. Anıtta bulunan "Gökbörü Otağı"nda bir süre dinlenen ve çay içen Bahçeli, ayrıca parti yöneticileri ve teşkilatla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bahçeli, daha sonra Şehitler Ağacı'nı da ziyaret etti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...