'Para ödülü YPG’yi perdelemektir'

Düzenleyen:
'Para ödülü YPG’yi perdelemektir'

GÜNDEM Haberleri

MHP lideri: ABD’nin YPG’yi kollayıp PKK’yı hedef hâline getirmesi tamamen kandırmaca, yeni bir aldatma serüvenidir.

Ebru Karastosun ANKARA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. ABD’nin terör örgütü PKK elebaşlarının başına ödül koymasına tepki gösteren Bahçeli, şunları kaydetti:

Türkiye’nin hayat damarlarını kesmek istiyorlar. Washington yönetimi, Kandil çetesinin 3 hain elebaşıyla ilgili kimlik ya da yer tespitini mümkün kılacak bilgiler karşılığında toplam 12 milyon dolarlık para ödülü vermeyi geçen hafta açıklamıştır. Teröristlerin başına ödül koyulması sahip olunan niyet ve zamanlama itibarıyla oldukça kuşku vericidir. ABD’nin YPG’yi kollayıp PKK’yı hedef haline getirmesi tamamen kandırmaca, yeni bir aldatma serüvenidir.

KURUŞ DEĞERLERİ YOK

PKK’lı teröristlerin başına ödül koymak, PYD/YPG’yi perdelemek, gözlerden uzak tutmak demektir. Ederi 12 milyon dolar olduğu ilan edilen canilerin işin özünde bizim nezdimizde delikli kuruş kadar değeri yoktur. 1 dolarlık FETÖ’cüler neyse YPG’li ve PKK’lı teröristler aynısıdır. ABD bölgemizde karıncayı bile izlerken, herkesi gözetlerken, kimin ne yaptığını takip ederken 3 PKK’lının yerini mi bilmeyecektir? ABD yönetimi YPG’yi saklayıp PKK’yı sobelemekle milletimizin gözünü boyayacağını, akılları çeleceğini, sempati uyandıracağını zannetmesin. Sahneye sürülen yeni ve vandal oyuna Türkiye asla düşmeyecektir. YPG ile birlikte planı yapılan sözde Kürdistan devletine, hatta büyük İsrail tasarımına Türkiye bedeli ne olursa olsun izin vermeyecektir. Ödül yemi Vahşi Batı alışkanlığıdır.

Terör örgütleriyle amansız ve tavizsiz mücadele edilerek Fırat’ın doğusu da, batısı da tertemiz yapılmalı, ülkemizi çembere almak için çırpınan mihraklara dünyanın kaç bucak olduğu gösterilmelidir. Terörizme karşı bir olacağız, zalimlere karşı dimdik duracağız. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...