HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AİHM'in Demirtaş kararına tepki: Karar bizi bağlamaz

Düzenleyen: /
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AİHM'in Demirtaş kararına tepki: Karar bizi bağlamaz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AİHM, Haber

GÜNDEM Haberleri

Grup toplantısından sonrası önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Bahçeli'yle yapacağı görüşmeye ilişkin, "Seçim ittifakını masaya yatıracağız" dedi. AİHM'in Selahattin Demirtaş kararına değinen Erdoğan, "Bizi bağlamaz. Biz karşı hamlemizi yapar, işi bitiririz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  AK Parti Grup Toplantısı'ndan sonra Bahçeli görüşmesi, AİHM'in Demirtaş kararı, belediye başkan adayları ve stokçularla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Her iki tarafın açıklamalarını duyuyorsunuz, sorun yok. Seçim ittifakını her iki lider masaya yatırma fırsatı bulacağız. Her iki taraf için de iyi olabilecek sonuca varırız. Tabanlarında da beklentisi diye düşünüyorum.

"CUMARTESİ AÇIKLANABİLİR"

Çalışmalarla birlikte önce büyükşehir sonra illeri göreceğiz. 3 gün yoğun çalışma var. Cumartesi açıklanabilir.

"AİHM'İN KARARI BİZİ BAĞLAMAZ"

AİHM kararları bizi bağlamaz. Bugüne kadar örgütle ilgili çoğu kararlar hepsi aleyhe. Karşılığında yapabilecek çok şeyler var. Karşı hamlemizi yaparız. Terör devam ediyor.

"SUİSTİMALLER VAR, TAVİZ YOK"

Faizlerde düşüşler devam ediyor. Olumlu yansımasını görüyoruz. Piyasaları kontrol alma çalışmaları devam ediyor.  Suistimaller var, stokçular gibi. Üzerine bakanlık kararlılıkla gidiyor. Asla taviz yok.Patates soğan stokçuları, sebze meyve stokçuları bedelini ödeyecekler. Tuvalet kağıtları ile ilgili pek çok depolama çalışması... Üzerine gideceğiz. Para cezası müeyyide ile ödeteceğiz.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...