Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Diz çöktüreceğiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Diz çöktüreceğiz'

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhtarlar toplantısında konuştu.

İşte o konuşmadan satır başları

 Bize yönetilen eleştirilerin sebebi, onların değil milletin emrinde hizmet vermiş olmamızdır. Tek sıkıntıları Beştepe'nin kendilerinin değil milletin emrinde olmasıdır. İstedikleri kadar bağırsınlar Beştepe milletin hizmetinde olmaya devam edecek.
- Tutturmuşlar bir kaçak saray. Var mı elinde belgen, varsa belgenle çık açıkla. Kaç kere söyledik Danıştay kararlarını açıkladık. Anamuhalefetin lideri kaçak saraya ben çıkmam diyordu şimdi çağırırlarsa giderim diyor. Siyasetçinin ilk önce dürüstlükten geçtiğini bu insanların öğrenmesi gerekiyor. Eğer siyasetçi dürüst olmazsa milletten itibar göremez.
TERÖR İNAT GÜZEL ŞEYLER YAŞANIYOR
- Türkiye'nin gündemini terörle, kanla karartmak isteyenlere inat millet olarak çok güzel hayırlı gelişmelere şahitlik ettik. Geçtiğimiz haftalarda doğmuş bir bilim adamının Prof. Dr. Aziz Sancar nobel ödülünü aldı, Milli takımımız İzlanda'nın karşısında aldığı galibiyet karşısında millet olarak gururla yaşadık. Çankırı'da Sumitomo'yu açtık. W20 zirvesinin açılışını yaptık. Bir hayalin dana gerçeği dönüşmesine şahitlik ettik. Anamur'dan Kıbrıs'a içme ve tarımsal suyu götüren projenin açılışın gerçekleştirdik.
SU GÖTÜRDÜKLERİ BALON PATLADI
- Biz bu projeyi hayata geçirirken birileri çıkıp Kıbrıs'a su yeni gitmiyor dedi. Evet gitmiyor. Balonla götürdüler ama o balon patladı. Biz 2011'de projeye başladık ve dün açılışını yaptık. Kıbrıs'ın 50 yıllık su ihtiyacı karşılanacak.
TERÖRÜ DİZ ÇÖKTÜRECEĞİZ
- Biz terörü ne yapacağız yapacağız diz çöktüreceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Şehitler bizim kanayan yaramız. Bir milletin şanını zaferini şehitler kazandırmıştır. Bu vatan şehit kanlarıyla sulandı, yoğruldu. Şehitlerimiz diridir ölü değildir. 
- Parti bile dilim varmıyorum. Bunlara organizasyonlar diyorum. Muhalefet ve eleştiri sadece siyasilere mahsus değildir, aydınların da bu hakka sahip olduğunu biliyoruz. Ama hiçbir muhalefetin kendi ülkesine toplumuna karşı olma hakkı yoktur.
TERÖRÜN PROPAGANDA MAKİNASI OLDU
- Parti bile demeye dilim varmıyorum. Bunlara organizasyonlar diyorum. Muhalefet ve eleştiri sadece siyasilere mahsus değildir, aydınların da bu hakka sahip olduğunu biliyoruz. Ama hiçbir muhalefetin kendi ülkesine toplumuna karşı olma hakkı yoktur. Bir takım medya kuruluşları, akademisyenler ve siyasetçiler terörün propaganda makinası haline dönüştü.
- Almanya Başbakanı Türkiye'ye geliyor, kendilerine akademisyen diyen bir güruh çıkıp, bir sürü yalan yanlış gerekçenin ardından 'gelmeyin, bu ziyaret Erdoğan'a ve Davutoğlu'na destek anlamı taşır' diyor. Bu girişimin adı beşinci kol faaliyetidir. Bu girişimin içinde yer alanları ben birer mankurt olarak görüyorum.
- Benim mücadelem ülkemin ve milletimin geleceği mücadelesidir. Köşesinde oturan bir cumhurbaşkanı olsam bunlar beni hiç eleştirmez, başım da hiç ağrımaz ama böyle olunca milletimin karşısına çıkacak yüzüm olmaz. 
- Gücünü milletten almayan kimse artık bu ülkede at oynatamayacak borusunu da öttürümeyecek. Türkiye'yi yönetmek mi istiyorsunuz? Sandık orada 1 Kasım'da yetkiyi alırsanız gelin karşımıza. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...