Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hademe olarak başladı şimdi şube müdürü

/ Kaynak: İHA
Hademe olarak başladı şimdi şube müdürü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğünde 15 yıl önce hademe olarak işe başlayan Hüsamettin Şahin, kademe kademe yükselerek şube müdürü oldu.

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğünde 15 yıl önce hademe olarak işe başlayan Hüsamettin Şahin, kademe kademe yükselerek şube müdürü oldu. Hedeflerinin hiç bitmeyeceğini belirten Şahin, Milli Eğitim Bakanlığında daire başkanı olmak istediğini vurguladı.
Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü Hüsamettin Şahin, ortaokul mezunu olduğu 24 Eylül 1990'da hademe olarak işe başladı. Bir taraftan çalışan Şahin, diğer taraftan açık öğretim lisesine devam etti. 23 Ağustos 2005'de göreve yükselme sınavı sonucu yardımcı hizmetler memurluğuna yükselen Şahin, daha sonra hizmet puanıyla bu görevi yürüttü. Şahin, dışarıdan aldığı lise diplomasıyla üniversite sınavlarına girerek, Açık Öğretim Fakültesi İşletme Ön Lisans bölümünü tamamladı.Şahin, hademelikten şube müdürlüğüne giden başarı hikayesini şöyle anlattı: “2006 yılında veri hazırlama kontrol işletmenliğine puan üstünlüğüyle geçtim. 2006 yılının sonunda Van'da açılan şeflik sınavına girerek 2014 yılına kadar şef olarak Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yaptım. 2015 yılının başında Diyarbakır'da yapılan görevde yükselme sınavında yine başarı göstererek bu kez hayalini kurduğum Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne yükseldim. O zaman Çorum İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden memleketim Siirt'e atanarak, Milli Eğitim Müdürlüğü hizmetinde görev yapmaktayım. Yani yardımcı hizmetler olarak göreve başladığımı bu kurumda şube müdürlüğüne atandım. Bir de ortaokul mezunuydum. Lise diplomamı dışarıdan aldım. Sonra Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümünü dışarıdan bitirdim."
Hedeflerinin hiçbir zaman bitmeyeceğini belirten Şahin, “Bakanlıkta Daire Başkanlığını düşünüyorum. Okumayı seviyorum ve şuana kadar hiçbir sınava iki kez girmedim. Hep ilk sınavda geçtim” diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...